| Tag | Ind1 | Ind2 | Code | Value |
---|
| 001 | | | | 0077946 |
| 005 | | | | 20150519005825.8 |
| 035 | | | a | 20100826155728 |
| 100 | | | a | 20100826d2010 k y0porb0103 ba |
| 101 | 0 | | a | eng |
| 102 | | | a | US |
| 200 | 1 | | a | <The >effect of drying temperatures om morphological and chemical propreties of dried chesnuts flours |
| | f | Paula Correia, António Leitão, Maria Luísa Beirão-da-Costa |
| 210 | | | a | [New York] |
| | c | Elsevier |
| | d | 2009 |
| 215 | | | a | P. 325-332 ; |
| | d | 30 cm |
| 305 | | | a | Sep. de: Journal of Food Engineering, v. 90, nº 3 |
| 606 | | | 2 | Agrovoc |
| | a | Castanha |
| 606 | | | 2 | Agrovoc |
| | a | Secagem |
| 606 | | | 2 | Agrovoc |
| | a | Propriedade físico-química |
| 606 | | | 2 | Agrovoc |
| | a | Morfologia vegetal |
| 675 | | | a | 581.4 |
| | v | BN |
| | z | por |
| 675 | | | a | 582..632 |
| | v | BN |
| | z | por |
| 700 | | 1 | a | Correia |
| | b | Paula |
| 701 | | 1 | 4 | 070 |
| | a | Leitão |
| | b | António |
| 701 | | 1 | 4 | 070 |
| | a | Costa |
| | b | Maria Luísa Beirão da |
| 801 | | 0 | a | PT |
| | b | IICT |
| | c | 20100826 |
| | g | RPC |
| 920 | | | | n |
| 921 | | | | a |
| 922 | | | | m |
| 923 | | | | |
| 924 | | | | |
| 925 | | | | |
| 930 | | | d | CDIL-26211 |
| 931 | | | | 20100826 |
| 932 | | | | d |
| 933 | | | | 2010 |
| 934 | | | | |
| 935 | | | | k |
| 936 | | | | y |
| 937 | | | | 0 |
| 938 | | | | ba |
| 955 | | | b | ADMIN |
| | c | 20100826 |
| | d | ADMIN |
| | n | 2 |
| 966 | | | a | 26211 |
| | l | IICT |
| | s | CDIL-26211 |