Início | AHU | IICT
IICT7078570784<>70786
TagInd1Ind2CodeValue
0010070785
00520120823005949.0
035 a0018266
035 a0025035
035 a0069115
100 a20150519d y0pory0103 ba
1010 aeng
102 aPT
2001 aProduction of hypocaloric jellies of grape juiice with sunflower pectin *
fHelena Gil Azinheira, M. C. Aguiar Leitão
461 aAnais do Instituto Superior de Agronomia. - Lisboa
vVol. 45 (1995-96), p.473-485 (Separata)
606 aBiotecnologia
606 aHelianthus
606 aAlimento
606 aPropriedade fisico-quimica
606 aDieta
606 aAcucar
606 aEnsaio
606 aReunioes internacionais
606 aHolanda
686 aBCI
686 aY
700 1aAzinheira
bHelena Gil
701 1aLeitão
bM.C. Aguiar
801 0aPT
bIICT
c20150519
gRPC
930 dCDI 23884
932d
936y
9370
938ba
955 c20070416
dADMIN
n1
966 b23/08/2012
lMLITD
sCDI 23884
w2089871648
UMList: 0,1083 sec