Início | AHU | IICT
IICT17591758<>1760
TagInd1Ind2CodeValue
0010001759
00520150430053530.0
035 a20080117110236
100 a20080117d20081999k y0porb0103 ba
1010 aeng
2001 aProduction of hypocaloric jellies of grape juice with sunflower pectin
fM. L. Alarcão-Silva... [et al.]
210 a[S.l.
cs.n.
d199-]
215 a[12] f.
d35 cm
305 aSep. de: Pectins and pectinases : international symposium : Wageningen, The Netherlands, December 3-7, 1995
307 aA medida apresentada refere-se à lombada da capa em que se encontram acondicionados os documentos
606 2Agrovoc
aDoce de fruta
606 2Agrovoc
aHelianthus annuus
675 a641.1
vBN
zpor
675 a633.8
vBN
zpor
701 14070
aSilva
bM. L. Alarcão
701 14070
aAzinheira
bH. Gil
701 14070
aJanuário
bM. I. N.
701 14070
aLeitão
bM. C. A.
701 14070
aCurado
bT. C.
801 0aPT
bIICT
c20080117
gRPC
920n
921a
922m
923
924
925
930 dCEPTA 374
93120080117
932d
9332008
934
935k
936y
9370
938ba
966 02
aCEPTAL374_2
lIICT MJM
sCEPTA 374
UMList: 0,1029 sec